Home sneak peek

Meillä oli vielä muutama viikko sitten ihan tyhjät seinät, joten päätin tehdä asialle jotain pienellä budjetilla. Värkkäsin itse koneella nuo julisteet ja pyysin Miikkaa tulostamaan ne niiden studiolla ja kun viikko sitten käytiin Ikeassa, nappasin sieltä mukaan muutamat kehykset parilla eurolla. Minusta noi julisteet on ihan kivat, mut haluaisin ehkä muutaman A4 kokoa isomman vielä noiden lisäksi, mut tää olikin tämmönen opiskelijabudjettiin soveltuva vaihtoehto. Sain tän idean kun selailin  diilit.icu sivua, jossa oli toinen toistaan kivempia julisteita. Tilailen sieltä varmaan myöhemmin lisää kuvia, esimerkiks joku kartta ois musta tosi siisti tänne. 

Haha, sitä vois sitten sitä mukaan kun käy uusissa maissa täytellä, jollain nuppineuloilla! Noi kahvi- ja tee-taulut taas on vaan ihan ikeasta, musta ne oli tosi kivat pienet yksityiskohdat tuohon muuten niin tyhjään tolppaan (?? vai miksi tota nyt kutsuis :D). Oon aatellu vielä hankkia keittiöön jostain vanhat ikkunan raamit ja tehdä niistä liitutaulun. Kun käytiin ekan kerran täällä Ikeassa ostin sieltä kaks ihanaa kasvia, joista viimeinenkin kuoli viikko sitten. En tajua mitä tein väärin, mut päätin sitten suosiolla ostaa tekokukan ja kaktuksen tilalle, että vältytään jatkossa näiltä murheilta. Ja toi keittiön tekokukka on vieläpä kyllä ihmeen aidon näköinen! 
En oo hirveenä jaksanu kuvailla tätä meidän kämppää, kun tuntuu, että tää on vieläkin aika keskeneräinen. Vaikka nyt kun noi taulutkin on vihdoin saatu koristamaan seiniä, niin tää alkaa kyllä olla aikalailla valmis. Mut toisiaan asutaan 30 neliön yksiössä, joten tää ois melkeen yhellä kuvalla kuvattu koko kämppä. :D Musta tämä on kuitenkin aika kompakti ja keittiö on kivasti laitettu kun se on vähän niinkuin rajattu olohuoneesta saarekkeella. Ehkä joku kaunis päivä, kun täällä on siistiä räpsinkin muutamat kuvat tänne blogin puolelle.

Kommentit